Antwoord

Uitleenbare materialen kun je reserveren via Mijn Bibliotheek of aan de balie. Een item reserveren kost € 1. Wanneer het gereserveerde materiaal voor je klaar staat in de bib krijg je een mailtje of brief toegestuurd.

Stap 1

Meld je aan bij Mijn Bibliotheek. Nog geen profiel? Volg deze stappen.

Startpagina

Stap 2

Doe een opzoeking via de zoekbalk. Meer info over hoe je een item opzoekt in de catalogus vind je hier.

Zoekbalk catalogus

Stap 3

Nadat je het gewenste item hebt gevonden klik je op Waar staat het om de beschikbaarheid te controleren.

Reservatie waar staat het

Stap 4

Ga terug naar boven en klik op Reserveer.

Reservatie

Stap 5

Als je meerdere lidkaarten gekoppeld hebt kies dan de bibliotheekkaart waarmee je de reservatie wenst te plaatsen.

Reservatie kaart.PNG

Stap 6

Bevestig de reservatie door op Reserveren te klikken. Je krijgt nog een overzicht van al je reservaties. Wanneer het gereserveerde materiaal voor je klaar staat in de bib krijg je een mailtje of brief toegestuurd.

Meer info over hoe je een reservering annuleert vind je hier.

Reservatie bevestigen.PNG