Antwoord

Lijsten aanmaken

Stap 1

Meld je aan bij Mijn Bibliotheek. Nog geen profiel? Volg deze stappen.

Aanmelden Mijn Bibliotheek

Stap 2

Doe een opzoeking via de zoekbalk. Meer info over hoe je een item opzoekt in de catalogus vind je hier.

Zoekbalk catalogus

Stap 3

Nadat je het gewenste item hebt gevonden klik je op Zet op lijst.

Lijsten - zet op lijst

Stap 4

Kies een lijst om het item in te plaatsen door een vakje te selecteren. Je kan een nieuwe lijst maken of een item aan een bestaande lijst toevoegen. Je kan een item ook in meerdere lijsten plaatsen.

Lijsten - toevoegen

Lijsten terugvinden

Stap 1

Meld je aan bij Mijn Bibliotheek.

Aanmelden Mijn Bibliotheek

Stap 2

Klik in het gebruikersmenu op Lijsten

Lijsten

Stap 3

Je krijgt een overzicht van al je bestaande lijsten. Klik op Toon x titels om een lijst te openen.

Je kan een nieuwe lijst aanmaken door op Nieuwe lijst aanmaken te klikken of een lijst verwijderen door op het vuilbakje te klikken.

Lijsten - titels tonen

Stap 4

• Bovenaan kan je via de knop Pas lijstnaam aan de naam van de lijst wijzigen.
  • Daaronder links kan je via de link Overzicht lijsten teruggaan naar de andere lijsten.
  • Bekijk de beschikbaarheid van de items in de bibliotheek waarvan jij lid bent.
  • Rechts kan je de huidige items in de lijst sorteren volgens de datum dat ze werden toegevoegd aan de lijst, de uitgavedatum of titel.
  • Klik op de titel van een item om naar de detailpagina in de catalogus te springen.
  • Klik op het vuilbakje om het item uit je lijstje te verwijderen.
  • Klik op de knop Kopiëren naar om het item naar een andere lijst te kopiëren.
  • Onderaan kan je via de knoppen Download PDF en Download CSV (Excel) de lijst downloaden.
  • Deel deze lijst via Facebook, Pinterest en Twitter of kopieer de URL. Meer info hier.
lijst al gelezen.PNG