Wifi

Met je laptop, tablet of gsm kan je in de bibliotheek gratis gebruik maken van het internet. Aanmelden gebeurt zonder paswoord.

Er zijn geen stopcontacten beschikbaar. Toestellen dus te gebruiken met batterij en niet met stroomkabel.

Computer

De bibliotheek beschikt over 4 internetpc's van waarop elk ingeschreven lid (vanaf 8 jaar) vrij kan werken.

Enkel raadpleging na het aanmelden aan de balie met lidkaart.

Telefonische reservaties worden niet ingewilligd.

Het internetgebruik is vrij in tijdsduur. Enkel wanneer alle pc's bezet zijn, zijn we genoodzaakt om te werken met een wachtlijst waarbij iedereen minimum een half uur internettijd gegarandeerd krijgt. Om de rust in de bibliotheek te bewaren en om andere internetgebruikers niet te storen worden maximum 2 personen per pc toegestaan.

Voor het downloaden mogen USB-sticks gebruikt worden. Gebruikers die digitale foto's willen doorsturen kunnen gebruik maken van een memorycardlezer die ter beschikking wordt gesteld aan de balie. De bibliotheek beschikt ook over een eID kaartlezer.

Het volledige internetreglement vind je hier.

Computers

Kopiëren

Iedereen kan tegen betaling documenten afdrukken op de beschikbare printer (€ 0,10 /zw kopie).

Aan de balie kan je zwart-wit kopieën laten nemen.

€ 0,10 /  A4-formaat

€ 0,20  / A3-formaat