Livre
Néerlandais

Reizen Waes : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes. [1]

Tom Waes (auteur)

Reizen Waes : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes. [1]

Genre:
De bekende Vlaming Tom Waes vertelt over zijn reizen voor het televisieprogramma Waes Reizen en gunt een kijkje achter de schermen bij deze reeks.
Titre
Reizen Waes : onweerstaanbare reisverhalen van Tom Waes. [1]
Auteur
Tom Waes
Langue
Néerlandais
Éditeur
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2015
214 p., [16] p. pl.
Note
Verhalen gebaseerd op de gelijknamige TV-reeks op Eén
ISBN
9789089314994 (paperback)

Commentaires

De bekende Vlaming Tom Waes is hard op weg ook bekend te worden in Nederland. Zijn reisprogramma Waes Reizen trekt op Nederland 3 veel kijkers. In dit boek gunt hij de kijker vele kijkjes achter de schermen bij deze reeks programma's en vertelt hij hoe hij de reizen heeft ervaren. In deze serie ging hij naar bestemmingen die niet direct toeristentrekkers te noemen zijn zoals het door drugsoorlogen geteisterde noorden van Mexico, het dictatoriale Turkmenistan, het onrustige Zuid-Soedan of het gesloten Noord-Korea. Hoeveel moeite het productieteam moest doen om alles te regelen om überhaupt te kunnen filmen is op zich al interessant om kennis van te nemen, maar de incidenten en anekdotes onderweg, die niet in de eindmontage passen, zijn boeiend om te lezen. En Waes is eerlijk. Hoewel hij fantastische dingen meemaakt en prachtige mensen ontmoet, is het niet allemaal leuk. Lang van huis, moordende schema's en soms zelfs ronduit gevaarlijk. Heerlijk goedgeschreven reisboek voor een breed p…Lire la suite

À propos de Tom Waes

Tom Waes, né le 7 novembre 1968 à Merksem (district d'Anvers, Belgique), est un animateur, réalisateur, acteur et chanteur belge. Surtout connu pour la présentation ou sa participation à des programmes télévisés tels que Tragger Hippy, Het Geslacht De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld, Wauters vs. Waes, il est également l'acteur principal de la série Undercover diffusée sur Netflix. En dehors des écrans, il est l'un des ambassadeurs de l'ONG Sea Shepherd.

Biographie

Filmographie

Cinéma

Télévision