DVD
Anglais

Home alone 3

Raja Gosnell (directeur), Nick Glennie-Smith (compositeur)

Home alone 3

Raja Gosnell (directeur), Nick Glennie-Smith (compositeur)
Public cible:
9-11 ans et plus
De achtjarige Alex heeft een auto waarin een chip is verborgen. Gevaarlijke boeven willen de chip te pakken krijgen, maar Alex heeft allerlei trucjes om zichzelf, het huis en de chip te verdedigen
Sujet supplémentaire
Humoristische films
Titre
Home alone 3
Directeur
Raja Gosnell
Compositeur
Nick Glennie-Smith
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2000
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1997
Durée
ca. 98 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Grieks, Italiaans
EAN
8712626006251

Commentaires

Dvd-versie van het tweede vervolg op de Amerikaanse familiefilm volgens de bekende succesformule door writer/producer John Hughes en onder regie van Raja Gosnell. Ditmaal is de hoofdpersoon de achtjarige Alex, gespeeld door Alex D. Linz (One fine day), die per ongeluk een speelgoedautootje met een geheime chip in handen krijgt. De boeven proberen zijn huis binnen te dringen, maar met allerlei trucs weet Alex het huis, zichzelf en de chip te verdedigen. Volkskrant (Peter van Bueren): 'Lieve meisjes en jongens! Nadat jullie al twintig keer Home Alone 1 en Home Alone 2 hebben gezien in de bioscoop, op de televisie en de video, is er nu Home Alone 3.' NRC (Bianca Stigter): 'De voornaamste zaken: slapstick en onderbroekenlol.'

À propos de Raja Gosnell

Raja Raymond Gosnell est un réalisateur et monteur américano-israélien, né le 9 décembre 1958 à Los Angeles (Californie).

Filmographie

Réalisateur

  • 1997 : Maman, je m'occupe des méchants ! (Home Alone 3)
  • 1999 : Collège attitude (Never been kissed)
  • 2000 : Big Mamma (Big Momma's House)
  • 2002 : Scooby-Doo
  • 2004 : Scooby-Doo 2 : Les monstres se déchaînent (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed)
  • 2005 : Une famille 2 en 1 (Yours, Mine and Ours)
  • 2008 : Le Chihuahua de Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua)
  • 2011 : Les Schtroumpfs (The Smurfs)
  • 2013 : Les Schtroumpfs 2 (The Smurfs 2)…En lire plus sur Wikipedia