Livre
Néerlandais

Nog lang en gelukkig

Cathy Kelly (auteur), Titia Ram (traducteur)
In de aanloop naar een groot familiefeest in een luxe hotel loopt op het gebied van liefde en relaties de spanning hoog op.
Extra subject
ROM, Huwelijk, liefde, Familie
Titre
Nog lang en gelukkig
Auteur
Cathy Kelly
Traducteur
Titia Ram
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Secrets of a happy marriage
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2018
463 p.
ISBN
9789022584262 (paperback)

Commentaires

Een groot familiefeest dat binnenkort plaatsheeft in een luxe hotel houdt de gemoederen in de omvangrijke familie Brannigan flink bezig. Bess, de tweede echtgenote van de rijke selfmade miljonair en Brannigan-patriarch Edward, organiseert dit feest en hoopt zo haar liefde voor hem te kunnen laten zien, maar stiefdochter Jojo is vastbesloten haar te dwarsbomen. Jojo's eigen eerst zo liefdevolle huwelijk lijdt intussen hevig onder telkens strandende IVF-pogingen. Ook rondom hen kent de liefde allerlei strubbelingen die tot nieuwe wegen leiden. Zo is daar Cari, een carrièrevrouw wier verloofde haar letterlijk voor het altaar liet staan in een afgeladen kerk: ze heeft nu moeite open te staan voor de liefde. De schrijftrant is vlot, luxueus ontspannen en prettig, met een mooie spanningsboog. De karakters zijn bijzonder sprankelend, levendig en interessant op allerlei niveaus. De uitwerking van de plot is soms vlak maar daar staat bij de schildering van situaties zoveel enthousiasme, inzich…Lire la suite

À propos de Cathy Kelly

Cathy Kelly est un auteur irlandais né en 1966 à Belfast. Après avoir été journaliste, elle a commencé à écrire et elle a connu le succès dès son premier roman. Elle a été récompensée par le Parker Romantic Novel of the Year Award en 2001 pour son roman À la recherche du bonheur.

Œuvres

Ouvrages traduits et publiés en France:

  • 2001 : À la recherche du bonheur
  • 2004 : Avec toutes nos amitiés
  • 2005 : Entre nous soit dit
  • 2006 : Le meilleur de la vie
  • 2007 : Pour le pire et le meilleur
  • 2009 : Les secrets de Summer Street
  • 2010 : Doux remèdes pour cœurs brisés
  • 2010 : Retour à Dublin (Homecoming)

Liens externes